Sähkökartoitus

Tarkastuta kotisi sähköt niin tiedät, ovatko ne turvalliset ja ajan tasalla.

Varaa ilmainen sähkökartoitus

Miksi kotisi sähköjen kunto kannattaa tarkastuttaa?

Onko asuntosi rakennettu ennen 80 lukua? Palavatko sulakkeet tarpeettoman usein? Löytyykö kodistasi vielä maadoittamattomia pistorasioita ja vanhanmallinen sulaketaulu? Entä vaivaako pistorasioiden puute ja sen seurauksena hankalat jatkojohtoviritykset?

Mittaustarkastuksellamme sinulle selviää ennen kaikkea sähköjärjestelmäsi mahdolliset puutteet ja turvallisuusriskit. Samalla saat hyödyllistä lisätietoa, kuinka kotisi asuinmukavuutta voi nostaa nykyaikaiselle tasolle ja vastauksia kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kodin sähköistykseen liittyviin kysymyksiin.

Varaa ilmainen sähkökartoitus

Mistä tiedät, että sähkökartoitus on sinun kodissasi tarpeellinen?

Omakotitalosi sähköt kannattaa tarkastaa, jos

Sulakkeesi palavat usein tai sähköt oireilevat muilla tavoin

Kotisi sähköjärjestelmä on yli 40 vuotta vanha

Keskuksissa, pistorasioissa tai valaisimissa on kuumentumisen aiheuttamia, tummentuneita jälkiä

Kysy rohkeasti lisää omakotitalosi sähköjärjestelmän tarpeista.

Ota yhteyttä

Sähkökartoitus on ainoa tapa selvittää, ovatko kotisi sähköt turvalliset ja nykyaikaiset.

Vaikka kotisi sähköt eivät päälle päin näyttäisi viallisilta kannattaa ne tarkastuttaa enintään 30 vuoden käytön jälkeen. Näkyvien vikojen, kuten pistorasioiden tummumisen tai sulakkeiden palamisen lisäksi kartoituksessa selviää sähköjärjestelmäsi mahdolliset piilevät turvallisuusuhat ja asiantuntija pääsee arvioimaan kuinka kotisi asuinmukavuutta sekä turvallisuuttaa voidaan nostaa nykyaikaiselle tasolle.

Varaa ilmainen sähkökartoitus

Näin sähkökartoitus tapahtuu

Tarkastuskäynnillä asiantuntijamme arvioi huonekohtaisesi kotisi sähköjärjestelmän kunnon aistinvaraisesti sekä tekemällä mittaustarkastuksia. Asiantuntija täyttää kuntokartoituksen edetessä tarkastuspöytäkirjaa, johon kirjataan muun muassa kodistasi mitatut oikosulkuvirrat sekä jännitteet. Myös aistinvaraiset havainnot sähkölaitteiston turvallisuudesta, vaurioista sekä mahdollisista puutteista kirjataan pöytäkirjaan ja dokumentti jää tarkastuskäynnin jälkeen sinulle. Kartoituskäynti kestää tyypillisesti noin 1-2 tuntia. Mikäli kotisi sähköjärjestelmässä havaitaan puutteita ja korjattavaa, saat halutessasi edustajaltamme tarjouksen sähköjen kunnostamisesta. Tarjous ei kuitenkaan sido sopimukseen kanssamme.

Sähkökartoituksen hyödyt omakotiasujalle

1

Saat varman tiedon kotisi sähköjärjestelmän todellisesta kunnosta ja toimivuudesta, ilman sitoumuksia

2

Sinulle selviää ajoissa kotisi sähköjen mahdolliset viat ja turvallisuusuhat

3

Halutessasi saat juuri sinun kotiisi räätälöidyn tarjouksen sähköjen uusimisesta

Yhteydenottolomake

Katsotaan missä kunnossa sähkösi ovat

Jätä meille yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä pian. Sähkökartoitus on sinulle maksuton, eikä velvoita sopimukseen. Kartoituskäynti kestää tyypillisesti noin 1-2 tuntia.

Tietosuojaseloste ›

Haluatko lisätietoa? Soita meille!

020 7669 941

Voit myös lähettää meille whatsapp viestin, niin vastaamme sinulle tuota pikaa!

+358 40 637 1145

Katso videolta miten Topin ja Minnan koti päivittyi sähköjen avulla turvallisemmaksi ja mukavammaksi.

Moni koti päältä kaunis

Moni meistä nauttii sisustamisesta, uuden keittiön laittamisesta tai piharempasta. Koti on meille se tärkein paikka olla ja elää, ja niin sen pitääkin olla. Harvempi kuitenkaan ajattelee kodin perustaa – sähköä, viemäreitä, putkia ja lämmitystä. Ja miksipä ajattelisikaan, nämä kun ovat kodin pinnan alla, usein näkymättömissä, ennen kuin jotain menee pieleen.

Työmme ja intohimomme on asuntojen perustasta huolehtiminen. Haluamme pitää suomalaisten kodit turvallisina, hyväkuntoisina ja pitkäikäisinä, niin että ne voivat siirtyä sukupolvelta toiselle. Hyvää ei kannata korvata, kun sen voi korjata.