Kodin terveystarkastus

Helpoin tapa selvittää miten kotisi todellisuudessa voi.

Varaa ilmainen kodin terveystarkastus

Tarkastuta kotisi järjestelmät kerralla ja asu huolettomammin.

Kodin terveystarkastus on helpoin tapa saada selville kotisi piilevät turvallisuusuhat, vanhentuneet järjestelmät ja asumismukavuutta haittaavat ratkaisut. Jos haluat tarkastaa yhdellä käynnillä kotisi koko talotekniikan kunnon, on kodin terveystarkastus sinulle. Tarkastamme yhdellä käynnillä huolellisesti asuntosi sähkö-, viemäri- ja putkijärjestelmän ja autamme tarvittaessa hoitamaan asiat ajan tasalle ja kuntoon. Haluamme pitää huolen, että kotisi voi hyvin vielä kymmenien vuosien päästä.

Varaa ilmainen kodin terveystarkastus

Kodin terveystarkastus kannattaa tehdä, jos

Haluat tietää missä kunnossa kotisi sähkö-, viemäri- ja putkijärjestelmä todellisuudessa on

Asuntosi on rakennettu 60-80-luvulla, eikä viemärihuoltoa tai sähkökorjauksia ole tehty yli 20 vuoteen

Haluat ylläpitää ja kasvattaa asuntosi arvoa ja varmistaa, että se kestää aikaa

Voit myös soittaa tai laittaa viestin asiantuntijallemme ja kysyä tarkemmin omakotitalosi talotekniikan huollon tarpeista.

Ota yhteyttä

Mitä Kodin terveystarkastus tarjoaa sinulle?

Kodin terveystarkastus on kerralla tehtävä kotisi talotekniikan tarkastus, jonka suorittaminen kestää tyypillisesti 1-3h. Tarkastus on täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Tarkastuskäynnillä asiantuntijamme kartoittavat seuraavat asiat:

1

Viemärikuvaus

Asiantuntijamme kuvaa kotisi viemärit sisältäpäin viemärikameran avulla. Näin saamme kuvan viemärin sisäpinnasta ja pystymme arvioimaan putkiston todellisen kunnon.

2

Sähköjärjestelmän kartoitus

Asiantuntijamme arvioi huonekohtaisesti kotisi sähköjärjestelmän nykykuntoa aistinvaraisesti sekä tekemällä mittaustarkastuksia. Kuntokartoituksen edetessä asiantuntijamme täyttää tarkastuspöytäkirjaa, johon kirjataan muun muassa kodistasi mitatut oikosulkuvirrat sekä jännitteet.

3

Putkikartoitus

Asiantuntijamme kartoittaa omakotitalosi käyttövesiputkiston sekä lämpöverkkojärjestelmän kunnon. Mikäli tarpeellista, asiantuntijamme opastaa sinua uusinnan tarpeessa olevien vesikalusteiden ja lämpöpatterien valinnassa sekä vastaa kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

4

Koko kotisi kattava kunnossapitokirja

Kodin terveystarkastuksen jälkeen tarkastajamme jättää sinulle kattavan sekä ajantasalla olevan kunnossapitokirjan kotisi taloteknisten järjestelmien nykytilasta ja mahdollista korjaussuosituksista.

Yhteydenottolomake

Varaa kodin terveystarkastus

Jätä tietosi niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä

Tietosuojaseloste ›

Haluatko lisätietoa? Soita meille!

020 7669 940

Voit myös lähettää meille whatsapp viestin, niin vastaamme sinulle tuota pikaa!

+358 40 637 1145

Moni koti päältä kaunis

Moni meistä nauttii sisustamisesta, uuden keittiön laittamisesta tai piharempasta. Koti on meille se tärkein paikka olla ja elää, ja niin sen pitääkin olla. Harvempi kuitenkaan ajattelee kodin perustaa – sähköä, viemäreitä, putkia ja lämmitystä. Ja miksipä ajattelisikaan, nämä kun ovat kodin pinnan alla, usein näkymättömissä, ennen kuin jotain menee pieleen.

Työmme ja intohimomme on asuntojen perustasta huolehtiminen. Haluamme pitää suomalaisten kodit turvallisina, hyväkuntoisina ja pitkäikäisinä, niin että ne voivat siirtyä sukupolvelta toiselle. Hyvää ei kannata korvata, kun sen voi korjata.