Avoimet työpaikat

Sähköasentaja, sähkösaneeraus

Vantaa, Uusimaa

Viimeinen hakupäivä

Hae paikkaa

Tehtävän kuvaus

Renoa Group Oy on valtakunnallinen, laadukkaisiin käyttövesi-, lämpöverkko-, sähkö- ja viemärisaneerauksiin erikoistunut yritys. Nykyään onnistunut ja turvallinen remontti vaatii tekijältään runsaasti tietotaitoa, teknistä osaamista ja asiakkuudenhallintaa, mutta ennen kaikkea rehellisyyttä ja vastuullisuutta. Yli 40 000 remontin kokemuksella pystymme vastaamaan näihin vaatimuksiin.

Arvojamme ovat rehellinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa, vastuullisuus, yhdessä tekemisen voima sekä rohkeus uudistua.

Haemme työtä pelkäämätöntä SÄHKÖASENTAJAA PK-seudulle sähkösaneerausten asennuksiin pientaloasiakkaillemme. Tehtävääsi kuuluu työkohteiden aikatauluttaminen ja asennukset sekä järjestelmän kouluttaminen asiakkaalle. Pystyt itsenäisesti tekemään asennuksia asiakkaan tiloissa. Olet pitkäjänteinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja vastuullisen asenteen.

Tyypillinen työpäiväsi voi sisältää mm. keskusten vaihtoja, johtojen uusimista, rasioiden vaihtoa ja valaistuksen uusimista. Kohteet ovat muutaman päivän kestoisia, joten pääset tekemään töitä vaihtuvassa työympäristössä ja näkemään paljon erilaisia koteja.

TARJOAMME SINULLE:

- Vakituisen työn ja hyvät tulevaisuuden näkymät
- Erinomaiset työkalut työn toteuttamiseen
- Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin
- Selkeän toimenkuvan
- Hyvän perehdytyskoulutuksen

EDELLYTÄMME HAKIJALTA:

- Sähköalan koulutusta 
- Vähintään vuoden kokemusta sähköalan töistä
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Hyvää työmoraalia
- Halua kehittyä työssään
- Ajokorttia

Hae heti, sillä rekrytointi päättyy, kun tehtävään sopiva henkilö löytyy.

Soita ihmeessä jos tulee kysymyksiä!

Asennusjohtaja

Tommi Blohin

045-1646646

Hae paikkaa

Hakulomake

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

.