Avoimet työpaikat

LVI-asentaja / sukittaja Kuopio

Kuopio, Pohjois-Savo

Viimeinen hakupäivä

Hae paikkaa

Tehtävän kuvaus

Täydennämme osaavaa joukkoamme hakemalla reipasta ja hyvän asenteen omaavaa Sukitus-asentajaa KUOPIOON viemärin sukitustöihin.

Millaista sukitus-asentajan työskentely on Renoalla?

Monikasvoisen henkilöstömme yhdistäviä tekijöitä ovat kehittymishalu, nöyrä, mutta kunnianhimoinen asenne sekä kiinnostus työskennellä asiakkaan elämänlaatua ja kodin kuntoa ylläpitävän palvelun parissa. Toteutamme viemäriremontin sukitusmenetelmällä omakotitaloihin ja pienkiinteistöihin. Tilastokeskuksen tietojen mukaan noin 800 000 suomalaista omakotitaloa on viemäriputkiston teknisen käyttöiän perusteella saneeraustarpeessa. Pääset työskentelemään asiakkaidemme kotona ja tueksi tarjoamme markkinoiden parhaat sekä nykyaikaisimmat työvälineet. Renoa on vakaalle omistajuuspohjalle perustettu kasvuyritys, joka tarjoaa kaikki lähtökohdat merkitykselliseen työhön sekä hyvät taloudelliset edellytykset.

Hakijalta emme edellytä aiempaa kokemusta viemärin sukituksesta, mutta kokemus vastaavasta työstä on aina plussaa. Edellytämme asiakaslähtöistä asennetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työn ja hyvät tulevaisuuden näkymät
  • Kannustavan tuntipalkka- ja bonuspalkkausmalli
  • Kattavan perehdytyksen
  • Erinomaiset työkalut työn toteuttamiseen
  • Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin

Lisätietoja ja soita: Ville Lepikko 0406472027

Hae paikkaa

Hakulomake

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

.