Avoimet työpaikat

Tekninen ratkaisumyyjä – Uusimaa

Espoo, Uusimaa

Viimeinen hakupäivä

Hae paikkaa

Tehtävän kuvaus

Työ, jossa myynnin ja rakentamisen parhaat puolet yhdistyvät – tekninen ratkaisumyyjä on asiakkaiden apuna taloyhtiöiden suunnitellessa tärkeitä saneeraustarpeitaan.

Tehtävässä otat Renoa Talotekniikan myynnillisen vastuun siitä, että taloyhtiöt pysyvät kunnossa ja heille tarjotaan aina oikeita ratkaisuja putki-, viemäri- ja sähkösaneeraukseen – vaivattomasti yhdeltä toimijalta, yhdellä sopimuksella. Olet jo saavuttanut myynnillistä kokemusta sekä menestystä rakennusalalla, sillä tässä tehtävässä yhdistyvätkin näiden parhaat puolet. Osaat sekä keskustella vakuuttavasti että perustella tärkeiden teknistenkin ratkaisujen merkityksen taloyhtiöiden kannalta. Uskallat tarjota ratkaisuja ja viedä asiat päätökseen asti. Osaat tehdä tuloksellista myyntiä ja tunnet myyntiprosessien tärkeyden. Tukenasi on oma myyntiassistentti, asiakashankinnan tuki että tietenkin tarvittaessa myös teknistä huippuosaamista. Renoalla huolehditaan myös perehdytyksestäsi uudessa tehtävässäsi. 

Pääset näkemään kentällä kiinnostavia kohteita, löytämään oikeanlaisia ratkaisuja, myymään ja luomaan pitkiäkin asiakassuhteita. 

Odotamme sinulta aktiivista myynnin otetta ja vastineeksi pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta. Käytössäsi on ajantasaiset työkalut ja tuki, jotta pääset keskittymään työhösi. Tulet olemaan osa kasvavaa tiimiä, joka tukee sinua alkutaipaleeltasi lähtien.

 Palkkaus on neuvoteltavissa mutta pidämme pohjapalkan + kannustavan provision olevan myyntitehtävässä malli, jolla vakaa ansiotaso ja samalla palkitseva työnteko mahdollistetaan. Konsernin muut työsuhde-edut ovat käytettävissäsi sekä tarvittaessa autoetu on tässä tehtävässä myös mahdollinen.

 Hae heti, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 Lisätiedot: Markus Koskinen, toimitusjohtaja Renoa Talotekniikka 0400850705 / markus.koskinen@renoa.com

Hae paikkaa

Hakulomake

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

.