Avoimet työpaikat

Myyjä, sähköremontit

Lahti, Päijät-Häme

Viimeinen hakupäivä

Hae paikkaa

Tehtävän kuvaus

”Renoalla on parasta se, että joka päivä oppii jotain uutta ja tottakai myös ihmiset jotka aidosti haluaa olla töissä täällä” - Ville

 

”Tää myyntityö, jos mikä työ kehittää sua myös niin ihmisenä kuin myynnin ammattilaisena” - Paavo

 

Suomessa on tilastokeskuksen mukaan 800 000 suomalaista omakotitaloa, joiden sähköjärjestelmät ovat teknisen käyttöiän perusteella saneeraustarpeessa. Myyjänä Renoalla palvelet juuri niitä koteja, missä sähköjen uusimisen tarve on ajankohtaista. Renoalaisten työnä on pitää suomalaisten kodit kunnossa, ja haluamme tehdä työtä huolettoman asumisen ja kestävien kotien puolesta.

 

Voit olla kokenut tekijä tai ottamassa ensiaskeleita talotekniikan myynnissä. Meillä Renoalla saat kattavan perehdytyksen sekä tiimin päivittäisen tuen. Teemme suoramyyntiä, joka tapahtuu asiakkaan kotona. Myyjän työ on luonteeltaan ratkaisukeskeistä ja liikkuvaa, joten sinulla tulee olla B-ajokortti. Vastaat omista myyntitapaamisista asiakashankinnan tuella ja pystyt omalla työlläsi vaikuttamaan ansioon. Meillä pärjäät, kun sinulla on avoin asenne, motivaatio yrittää ja uskot omaan kehittymiseen.

 

Meillä on tyytyväiset asiakkaat, asiantunteva myynti, laadukas asennus sekä pitkä kokemus talotekniikka alalta, yli 300 työkaveria Suomessa ja Ruotsissa. Reippaan ja nohevan työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle laadukkaan työterveyden ja kattavat henkilöstöedut. Kovan kasvun myötä etsimme nyt joukkoomme myynnistä innostuneita tekijöitä ja mukavia työkavereita. Valmennamme sinusta ammattilaisen suoramyynnin haastavaan lajiin.

 

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

 

Lisätietoja: Topias Syrjälä, +358 44 7615499

Hae paikkaa

Hakulomake

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

.