Avoimet työpaikat

LVI-Asentaja / sukittaja Seinäjoki

Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Viimeinen hakupäivä

Hae paikkaa

Tehtävän kuvaus

Sukitus-asentaja

Täydennämme osaavaa joukkoamme hakemalla reipasta ja hyvän asenteen omaavaa Sukitus-asentajaa Seinäjoen viemärin sukitustöihin.

Millaista sukitus-asentajan työskentely on Renoalla?

Monikasvoisen henkilöstömme yhdistäviä tekijöitä ovat kehittymishalu, nöyrä, mutta kunnianhimoinen asenne sekä kiinnostus työskennellä asiakkaan elämänlaatua ja kodin kuntoa ylläpitävän palvelun parissa. Toteutamme viemäriremontin sukitusmenetelmällä omakotitaloihin ja pienkiinteistöihin. Tilastokeskuksen tietojen mukaan noin 800 000 suomalaista omakotitaloa on viemäriputkiston teknisen käyttöiän perusteella saneeraustarpeessa. Pääset työskentelemään asiakkaidemme kotona ja tueksi tarjoamme markkinoiden parhaat sekä nykyaikaisimmat työvälineet. Renoa on vakaalle omistajuuspohjalle perustettu kasvuyritys, joka tarjoaa kaikki lähtökohdat merkitykselliseen työhön sekä hyvät taloudelliset edellytykset.

Hakijalta edellytämme aiempaa kokemusta viemärin sukituksesta. Edellytämme asiakaslähtöistä asennetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työn ja hyvät tulevaisuuden näkymät
  • Kannustavan tuntipalkka- ja bonuspalkkausmalli
  • Kattavan perehdytyksen
  • Erinomaiset työkalut työn toteuttamiseen
  • Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin

Hae heti, sillä rekrytointi päättyy, kun tehtävään sopiva henkilö löytyy.

 

Yhteyshenkilö:

Miika Pietiläinen

040 6897894

Ville Lepikko

0406472027

 

 

Hae paikkaa

Hakulomake

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

.