Avoimet työpaikat

Projektimyyjä Seinäjoki

Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Viimeinen hakupäivä

Hae paikkaa

Tehtävän kuvaus

Eri lähtökohdista ja työtaustoista tulevilla ihmisillä on ominaisuuksia, joiden avulla jo moni on menestynyt meillä. 

  • Rehellisen rehti suhtautuminen elämään ja kanssaihmisiin.
  • Avoin asenne ja uskallus olla sisäisesti ja ulkoisesti oma itsensä.
  • Luottavainen suhtautuminen omiin kehittymismahdollisuuksiin.

Jos tunnistit itsestäsi nämä kolme piirrettä, niin sinulla on kaikki edellytykset onnistua sähköremonttien projektimyyjänä. 

Millaista projektimyyjänä työskentely on Renoalla?

Tilastokeskuksen tietojen mukaan noin 800 000 suomalaista omakotitaloa on sähköjärjestelmän teknisen käyttöiän perusteella saneeraustarpeessa. Projektimyyjänä palvelet juuri niitä koteja, missä sähköjärjestelmän uudistamisen tarve on ajankohtaista.

Pääasiallinen työympäristösi on asiakkaidemme kotona, jossa yhdessä asukkaiden kanssa keskustellen muodostat tilannekuvaa kodin sähköjen nykytilasta. Mahdollisten kunnostustarpeiden sekä asiakkaan toiveiden pohjalta löydät sopivat ratkaisut sähköjärjestelmän uudistamiseen. Jotta pääset sujuvasti asiakaskäynneille, sinulla tulee olla B-ajokortti.

 Otamme mukaan ihmisiä hyvin erilaisista lähtökohdista

Projektimyyjiksi etsimme tavallisia ihmisiä ja ennen kaikkea mukavia työkavereita. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme, olit sitten kokenut tekijä tai vasta ottamassa ensi askeliasi laadukkaiden talotekniikkapalveluiden projektimyyjänä. Tarjoamallamme perehdytyksellä ja uteliaalla asenteella opit alan teknisen tietouden varmasti.

Monikasvoisen henkilöstömme yhdistäviä tekijöitä ovat kehittymishalu, nöyrä, mutta kunnianhimoinen asenne sekä kiinnostus työskennellä asiakkaan elämänlaatua ja kodin kuntoa ylläpitävän palvelun parissa. Renoa on vakaalle omistajuuspohjalle perustettu kasvuyritys, joka tarjoaa kaikki lähtökohdat merkitykselliseen työhön sekä hyvät taloudelliset edellytykset.

Sijainti: Lahti, Tampere, Jyväskylä , Seinäjoki

Oletko seuraava myyjä? Rohkene hakea nyt.

Lisätietoja:

Topias Syrjälä 0447615499

Tero Alhgren 0440914261

Hae paikkaa

Hakulomake

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

.