Avoimet työpaikat

Tarjouslaskija Viemäriremontit

Viimeinen hakupäivä

Hae paikkaa

Tehtävän kuvaus

Eri lähtökohdista ja työtaustoista tulevilla ihmisillä on ominaisuuksia, joiden avulla jo moni on menestynyt meillä. 

  • Rehellisen rehti suhtautuminen elämään ja kanssaihmisiin.
  • Avoin asenne ja uskallus olla sisäisesti ja ulkoisesti oma itsensä.
  • Luottavainen suhtautuminen omiin kehittymismahdollisuuksiin.

Jos tunnistit itsestäsi nämä kolme piirrettä, niin sinulla on kaikki edellytykset onnistua viemäriremonttien tarjouslaskijana. 

Millaista tarjouslaskijan työskentely on Renoalla?

Tilastokeskuksen tietojen mukaan noin 800 000 suomalaista omakotitaloa on viemäriputkiston teknisen käyttöiän perusteella saneeraustarpeessa. Tarjouslaskijana palvelet juuri niitä koteja, missä viemärijärjestelmän uudistamisen tarve on ajankohtaista ja mahdollista toteuttaa sukittamalla.

Pääasiallinen työympäristösi on asiakkaidemme kotona. Yhdessä asukkaiden kanssa keskustelemalla sekä viemärikuvauksen avulla muodostat tilannekuvan putkiston nykytilasta. Mahdollisten kunnostustarpeiden sekä asiakkaan toiveiden pohjalta löydät sopivat ratkaisut viemäreiden uudistamiseen. Jotta pääset sujuvasti asiakaskäynneille, sinulla tulee olla B-ajokortti.

Otamme mukaan ihmisiä hyvin erilaisista lähtökohdista

Etsimme tavallisia ihmisiä ja ennen kaikkea mukavia työkavereita. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme, olit sitten kokenut tekijä tai vasta ottamassa ensi askeliasi laadukkaiden talotekniikkapalveluiden projektimyyjänä. Tarjoamallamme perehdytyksellä ja uteliaalla asenteella opit alan teknisen tietouden varmasti.

Monikasvoisen henkilöstömme yhdistäviä tekijöitä ovat kehittymishalu, nöyrä, mutta kunnianhimoinen asenne sekä kiinnostus työskennellä asiakkaan elämänlaatua ja kodin kuntoa ylläpitävän palvelun parissa. Renoa on vakaalle omistajuuspohjalle perustettu kasvuyritys, joka tarjoaa kaikki lähtökohdat merkitykselliseen työhön sekä hyvät taloudelliset edellytykset.

Sijainti: Lahti, Kuopio, Jyväskylä, Oulu

Oletko seuraava myyjä? Rohkene hakea nyt.

Lisätietoja:

Juha-Pekka Kamula, 044 3158 972

Matias Moilanen, 040 9371 500

 

Hae paikkaa

Hakulomake

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.