Avoimet työpaikat

Tarjouslaskija Viemärihuollot

Viimeinen hakupäivä

Hae paikkaa

Tehtävän kuvaus

Eri lähtökohdista ja työtaustoista tulevilla ihmisillä on ominaisuuksia, joiden avulla jo moni on menestynyt meillä. 

  • Rehellisen rehti suhtautuminen elämään ja kanssaihmisiin.
  • Avoin asenne ja uskallus olla sisäisesti ja ulkoisesti oma itsensä.
  • Luottavainen suhtautuminen omiin kehittymismahdollisuuksiin.

Jos tunnistit itsestäsi nämä kolme piirrettä, niin sinulla on kaikki edellytykset onnistua viemärihuoltojen tarjouslaskija  

 Millaista tarjouslaskijan työskentely on Renoalla?

Tilastokeskuksen tietojen mukaan noin 800 000 suomalaista omakotitaloa on viemärijärjestelmän teknisen käyttöiän sekä putkimateriaalin perusteella viemärihuollon tarpeen piirissä. Tarjouslaskijana palvelet juuri niitä koteja, missä viemäriputkistojen huolto on ajankohtaista sekä tarpeenmukaista.

Pääasiallinen työympäristösi on asiakkaidemme kotona. Yhdessä asukkaiden kanssa keskustelemalla sekä viemärikuvauksen avulla muodostat tilannekuvan putkiston nykytilasta. Mahdollisten ylläpitotarpeiden sekä asiakkaan toiveiden pohjalta löydät sopivan ratkaisun viemärin huoltotoimenpiteisiin. Jotta pääset sujuvasti asiakaskäynneille, sinulla tulee olla B-ajokortti.

Otamme mukaan ihmisiä hyvin erilaisista lähtökohdista

Eetsimme tavallisia ihmisiä ja ennen kaikkea mukavia työkavereita. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme, olit sitten kokenut tekijä tai vasta ottamassa ensi askeliasi laadukkaiden talotekniikkapalveluiden projektimyyjänä. Tarjoamallamme perehdytyksellä ja uteliaalla asenteella opit alan teknisen tietouden varmasti.

Monikasvoisen henkilöstömme yhdistäviä tekijöitä ovat kehittymishalu, nöyrä, mutta kunnianhimoinen asenne sekä kiinnostus työskennellä asiakkaan elämänlaatua ja kodin kuntoa ylläpitävän palvelun parissa. Renoa on vakaalle omistajuuspohjalle perustettu kasvuyritys, joka tarjoaa kaikki lähtökohdat merkitykselliseen työhön sekä hyvät taloudelliset edellytykset.

Sijainti: Jyväskylä,Tampere, Lahti, Seinäjoki

Oletko seuraava myyjä? Rohkene hakea nyt.

Lisätietoja

Antti Eskelinen, 040 8099 634

Hae paikkaa

Hakulomake

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.