Avoimet työpaikat

Hallintokoordinaattori

Helsinki, Uusimaa

Viimeinen hakupäivä

Hae paikkaa

Tehtävän kuvaus

Renoa Group on Suomen johtava, kansainvälistyvä pientalojen korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Kattava palveluvalikoimamme sisältää käyttövesi-, lämmitys-, sähkö- ja viemäriremontit sekä viemärihuollot. Toimimme Suomessa ja Ruotsissa.

Toiminta-ajatuksemme perustuu laadukkaaseen, virtaviivaistettuun asennuskonseptiin, mistä vahvana todisteena on 30,000 tyytyväistä pientaloasiakasta. Olemme yrittäjähenkinen organisaatio, jossa pääset työskentelemään alan kovimpien ammattilaisten kanssa.

Etsimme Helsingin toimipisteeseemme Pitäjänmäkeen hallintokoordinaattoria konsernimme työvälinehallintaan, tiiviiseen yhteistyöhön muun hallinto-organisaation sekä esimiehiemme kanssa kautta Suomen.

Hallintokoordinaattorin tehtäviin kuuluu muun muassa ajoneuvokannan hallinnointi, IT-laitehallinnointi, IT-järjestelmien käyttäjähallinnointi, sekä edellä mainitut linkitettynä työsuhteen alku- ja loppuprosesseihin. Tavoitteenamme on mainittujen osa-alueiden huolellinen koordinointi, jotta työvälineet olisivat viimeisen päälle hyvässä kunnossa työntekijöitämme varten ja että sisäiset prosessimme palvelisivat työntekijöitämme parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi seuraat mainittujen hallinta-alueiden kustannuksia ja haluat kehittää omia työtehtäviäsi sekä prosesseja yhteistyössä työkavereidesi kanssa.

Toivomme sinulta perusymmärrystä taloudesta sekä IT-järjestelmistä ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta. Tärkeää on, että sinulla on itsenäinen ote työskentelyyn, hyvä numerosilmä sekä tehokas ja tarkka työskentelytapa, kyky priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessä, pitkäjänteisyyttä sekä yhteistyö- ja asiakaspalveluhenkisyyttä sisäisessä kommunikoinnissa. Oma-aloitteisuus ja joustavuus ovat luontaista sinulle.

Etsimme itsellemme mukavaa työkaveria, joka tuo mukanaan reippaan ja positiivisen asenteen. Olet ratkaisukeskeinen ja kannat vastuun omasta työtehtävästäsi. Me puolestamme tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä, kansainvälisessä organisaatiossa. Hakijan kiinnostus ja osaaminen voivat muovata lopullista tehtävänkuvaasi. Toimipaikkasi on Pitäjänmäessä, mutta tehtävä voi edellyttää ajoittain matkustamista Suomessa.

Älä aikaile, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo haun aikana.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään tai yritykseen liittyen, otathan yhteyttä Johanna Päiveröiseen 044 7734 569, johanna.paiveroinen@renoa.com tai Benita Pielaan 050 4767 224, benita.piela@renoa.com.  Johannan ja Benitan tavoittaa puhelimitse 15.10  klo 12-15 sekä 20.10 klo 12-15.

Hae paikkaa

Hakulomake

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.