Avoimet työpaikat

Business Controller, Renoa Group

Helsinki, Uusimaa

Viimeinen hakupäivä

Hae paikkaa

Tehtävän kuvaus

Renoa Group on Suomen johtava, kansainvälistyvä pientalojen korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Kattava palveluvalikoimamme sisältää käyttövesi-, lämmitys-, sähkö- ja viemäriremontit sekä viemärihuollot. Toimimme Suomessa Helsingistä Rovaniemelle ja toimimme neljällä paikkakunnalla Ruotsissa.

Toiminta-ajatuksemme perustuu laadukkaaseen, virtaviivaistettuun asennuskonseptiin, mistä vahvana todisteena on 30,000 tyytyväistä pientaloasiakasta. Olemme yrittäjähenkinen organisaatio, jossa pääset työskentelemään alan kovimpien ammattilaisten kanssa.

Vastaat konsernin sisäisestä laskennasta ja sen kehittämisestä yhdessä linjaorganisaation kanssa, ja toimit raportointijärjestelmämme (PowerBI) pääkäyttäjänä. Osallistut konsernin ja sen tytäryhtiöiden kuukausiraportointiin sekä ulkoisen laskennan (kuukausikirjanpidon tausta-analyysit) että sisäisen laskennan (konsernin yritysten taloudellinen kehitys juurisyineen ja KPI-mittarit) osalta. Osallistut liiketoiminnan kehitysprojekteihin ja olet valmis ottamaan niistä projektinvetovastuuta tarpeen mukaan.  

Sinulla on kattava ymmärrys ja käytännön kokemusta yrityksen sisäisestä laskennasta. Omaat kokemusta johdon raportointityökaluista, etenkin PowerBI-järjestelmän kokemus katsotaan eduksi. Kirjallinen ja suullinen viestintäsi ovat sujuvia suomeksi ja englanniksi, mielellään myös ruotsiksi. Käytät toimistosovelluksia sujuvasti (excel, ppt).

Olet utelias, oppimishaluinen, analyyttinen, ja huolellinen. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja teet mielelläsi töitä taloushallintotiimin ja linjaorganisaation avainhenkilöiden kanssa. Osaat myös toimia tarpeen tullen itsenäisesti ja ratkaista ongelmia rohkeasti. Olet halukas perehtymään riittävän syvällisesti tietojärjestelmiemme toimintaan ja tietosisältöihin, jotta johtamisen tueksi saadaan mahdollisimman laadukasta ja ajankohtaista tietoa. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto (esim. KTM/DI) ja vähintään 3 vuoden soveltuva työkokemus.

 

Lisätietoja antaa tarvittaessa talousjohtaja Joonas Sandholm numerossa 0505979579. 

Hae paikkaa

Hakulomake

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.